Всі новини

Новини

14.04.2021

Component Rebuild Center. Центр з відновлення компонентів світового класу

Метою відкриття унікального сервіс-центру було створення виробничої лінії, яка представляє новітнє технологічне обладнання для механічної обробки, монтажу й тестування. Завдяки цьому, власники техніки Cat® можуть значно скоротити свої витрати на придбання нових вузлів і агрегатів за рахунок отримання компонентів з відновленим і збільшеним ресурсом.

Виробничі процеси за стандартами Caterpillar розраховані до хвилин, регламентовані витрати часу і матеріалів, склад супутніх запчастин, обладнання світового класу: Demag, Hoermann, Viessmann і Meibes, Schneider Electric, Karcher, Siemens включаючи унікальний випробувальний стенд Power Test.

«Основа» виробничо-технічної бази - це стенд для випробування двигунів (Engine Test Stand) з повною системою охолодження. В основу роботи стенду випробування двигунів покладена динамометрична система, що дозволяє безпечно створювати контрольоване навантаження на двигун. Тестування навантаження двигуна - це єдиний метод перевірки можливостей двигуна.

При використанні динамометричної системи двигун може вправно працювати в рамках всього діапазону потужності без необхідності введення його в експлуатацію. Недоліки збірки може бути виявлено ще до того, як двигун встановлений на шасі, й фактична оцінка робочого стану двигуна може бути проведена заздалегідь. Динамометр є фінальним кроком оцінки якості перед встановленням двигуна.

  • Випробування проводяться згідно з промисловим регламентом для того, щоб відновлені двигуни працювали відповідно до специфікації CAT.
  • Онлайн-підрахунок часток проводить оцінку чистоти моторного масла під час тесту відповідно до стандарту ISO 18/15. Аномальні сплески кількості частинок під час тестування буде відображено, що дозволить вжити превентивних заходів перед встановленням двигуна в машину.
Component Rebuild Center. Центр з відновлення компонентів світового класу

Контроль чистоти

Контроль чистоти - візитна картка виробничих процесів світового класу. Так, всі компоненти, що надходять в центр, починають рух по центру відновлення з камери попереднього миття за допомогою професійного обладнання Kärcher.

Стенди Cat®

Робота з двигунами вимагає відповідного рівня надійності та зручності стендів. Це завдання на належному рівні виконують стенди Cat® з гідравлічною системою регулювання.

Чистота деталей

Чистоту деталей за допомогою сертифікованої рідини забезпечує миючий комплекс BvL, а також миючий комплекс Cat® з системою фільтрації частинок до 3 мікрон.

Робоче місце

Робоче місце сучасного механіка - це в першу чергу комп'ютер. Він забезпечує візуалізацію детального регламенту ремонту аж до зусилля необхідного для затягування кріплення, і дозволяє контролювати й аналізувати продуктивність робочих процесів.

Відеоскоп

На ряду з іншим спеціальним обладнанням у вигляді верстатів, пресів чи морозильної камери спеціальні інструменти включають відеоскоп для огляду внутрішнього простору вузлів, що дозволяє скоротити час візуальної діагностики.

Система фільтрації

Система фільтрації CAR® Bulk Fuel Filtration System наповнює готовий для тестування двигун пальним, очищеним до стандарту ISO16/13.

Склад запчастин

Склад запчастин, що працює за сертифікацією Caterpillar, дозволяє контролювати наявність та кількість запчастин, забезпечено взаємозв'язок з іншими складами України та світу для автоматичного поповнення.

Інші новини

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Детальніше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Детальніше