Всі новини

Новини

12.04.2021

Цілі, бізнес стратегія та принципи компанії Caterpillar

Ми націлені на побудову благополучних відносин, в основі яких лежить доброта і світ, а першорядними потребами людства виступають комфорт, хороша екологія, продукти харчування, гігієна, якісна електрика. Все це ми забезпечуємо тільки екологічними рішеннями і робимо свій вклад в поліпшення стану навколишнього середовища і підвищення рівня життя спільнот, в яких ми живемо.

Цілі, бізнес стратегія та принципи компанії Caterpillar

Наша основна задача - забезпечення умов для економічного розвитку завдяки створенню інфраструктури та енергетичної бази. Ми надаємо кращі умови для підтримки населення і захисту навколишнього середовища.

Ми ведемо стратегію, яка передбачає забезпечення трудових умов, продукції, сервісу і рішень, які грамотно і економно задіють ресурси і допомагають втілити нашу ідею в життя.

Наша команда застосовує передові рішення з метою збільшення показників екологічної безпеки продуктів, послуг, рішень і діяльності компанії. Ми твердо переконані в тому, що до прогресу можна прийти внаслідок розробки вдосконалених систем, що підвищують переваги в рамках життєвого циклу при зменшенні до мінімальних значень економічних, соціальних і екологічних витрат на володіння, як це показано в нашій стратегії сталого розвитку.

Дана тактика буде принципово застосовуватися в ході наполегливої роботи над досягненням високого рівня наших цілей по безперервному розвитку.

Задачі виробництва компанії Caterpillar в 2020 році:
  • Розробка інноваційної будівлі згідно з усіма стандартами сертифікації LEED
  • Зменшення інтенсивності застосування електрики на 50%
  • Зниження викидів парникових газів на 50%
  • Застосування альтернативних енергетичних джерел з метою задоволення до 20% енергетичних потреб
  • Зменшення інтенсивності споживання води на 50%
  • Зниження числа виробничих відходів на 50%
  • Мінімізація коефіцієнта виробничих травм
Цілі 2020 по якості продукції
  • Застосування передових технологій та інноваційних рішень з метою забезпечення стійкого розвитку продукції та послуг
  • Збільшення тривалості використання парку техніки
  • Підвищення доходів від продажів компанії з відновлення, капітального ремонту та модернізації
  • Забезпечення лідерства в області безпеки людей, які працюють з нашим продуктом
Основні критерії безперервного розвитку

В основі наших амбіцій і прагнень досягати стабільного прогресу лежать три основних принципи:

  • Зниження відходів методом збільшення продуктивності нашої продукції, технологічних процесів, послуг і рішень з метою забезпечення економії фінансових та інших ресурсів. Ми мінімізуємо негативний вплив на навколишнє середовище і екологію.
  • Збільшення якісних показників. Ми завжди прагнемо до того, щоб поліпшити умови праці працівників на виробництві, стежимо за якістю продукції, місцевих громад і навколишнього середовища Caterpillar.
  • Проектування вдосконалених систем, що інтегрують та оптимізують використання ресурсів. Ми стежимо за збереженням ресурсів у виробничо-побутових цілях за рахунок обороту ресурсів по замкнутому принципу. На протязі робочого циклу стежимо за тим, щоб підвищити віддачу при зниженні економічних, соціальних і екологічних витрат.
Кодекс компанії: наші цінності

Кодекс компанії Caterpillar є ключовим статутом, який став для співробітників основним керівництвом. Тут відображаються головні цінності, на які орієнтуються в команді. Колектив Caterpillar складається із співробітників, які добре знають, що таке порядність, дисципліна, цілеспрямованість, робота над помилками, мотивованість плодами власної діяльності і значення цих понять у прийнятті вірних рішень. Саме ці критерії є визначальним фактором іміджу компанії. Чесність є основою всіх наших дій. Наші співробітники відповідальні за свої слова і дії у взаєминах один з одним і клієнтами.

Завдяки кодексу ведення бізнесу компанії Caterpillar створюється сприятлива атмосфера в колективі, що породжує довіру і захоплення з боку клієнтів.

Інші новини

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Детальніше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Детальніше